Toimintakuvaus

DA Networks -yksikkö kuuluu DA Online -konserniin. Toimenkuvanamme on konsernin, sen asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden teknologia- ja viestintäratkaisujen toimivuuden varmistaminen. Tarjoamme ratkaisut pienemmistä yksittäispalveluista suuriin kokonaisuuksiin ja kannamme vastuun niin olemassa olevien kuin uusienkin toteutusten ajanmukaisuudesta.

DA Networksin globaalin infrastruktuurin painopisteenä on Pohjois-Eurooppa ja Baltia. Operatiivinen toiminta keskittyy palvelinsalien, laitejärjestelmien sekä tietoliikenneyhteyksien suunnitteluun, toteutukseen ja käyttöpalveluihin, mutta tarjoamme myös alan yleisiä konsultointipalveluita.

Ylläpitämiemme järjestelmien varassa tuotetaan sähköisiä palveluita tuhansille kotimaisille ja ulkomaisille toimijoille. DA Networksin järjestelmien avulla tuotetut julkiset Internet-palvelut tavoittavat yhdessä kuukausittain miljoonia kävijöitä.

DA Networks on viestintäviraston hyväksymä Internet-palveluntarjoaja. Noudatamme itse ja vaadimme yhteistyökumppaneiltamme tietojenkäsittelyyn liittyvien lakien ja ICT-alan yleisten pelisääntöjen ehdotonta noudattamista asiakkaidemme tietosuojan ja tietoturvan takaamiseksi.